GoPro може стати частиною Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GoPro може стати частиною Apple

Фондовий ринок
474
За останні пару місяців акції GoPro відзначилися серйозним падінням, при цьому невелике підвищення вартості цінних паперів компанії після анонса дрона Karma практично не позначилося на загальній негативній динаміці. Але нещодавно акції компанії підвищилися в ціні на 16%.
На думку аналітиків, до такого сплеску привела зацікавленість Apple в придбанні GoPro.
Варто відзначити, що ні представники GoPro, ні офіційні особи технологічного гіганта з Купертіно навіть не натякали на можливу угоду, тому поки цю інформацію краще віднести до розряду чуток. Тим часом фахівці вважають, що ймовірність продажу корпорацією Apple активів GoPro вельми висока.
Так, Даніель Айвз, фахівець аналітичного агентства FBR Capital Markets & Co, вважає, що GoPro є потенційною стратегічної мішенню для Apple в наступаючому році. При цьому придбання компанії, за словами Айвза, матиме сенс, оскільки досвід GoPro у розробці екшен-камер чудово впишеться в стратегію розширення асортименту продукції Apple.
Як очікується, інвестори найближчим часом можуть почати проявляти більш активний інтерес до цінних паперів GoPro, що повинно позначитися на подальшому зростанні вартості акцій. Нагадаємо, що за останній рік цінні папери компанії звалилися майже на 80%, а минулого місяця вартість акцій GoPro вперше опустилася нижче за позначку в $ 24. При цьому рік тому жовтневі цінові показники становили $ 93,85.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас