Президенту направили петицію про можливість вільного вибору держслужбовцями банку для отримання зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президенту направили петицію про можливість вільного вибору держслужбовцями банку для отримання зарплат

Особисті фінанси
498
Електронна петиція про можливість вільного вибору державними службовцями банку для отримання заробітних плат спрямована на розгляд Адміністрації Президента.
Про це свідчать дані на сайті Президента.
Автор петиції В’ячеслав Котельников просить Адміністрацію сприяти скасуванню постанов Кабінету Міністрів, які, на його думку, є явним порушенням фінансових прав громадян, правил чесної конкуренції у сфері банківських послуг і суперечать основам прав людини.
Крім того, автор просить ініціювати внесення змін до закону “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” щодо скасування норми про отримання пенсій військовими пенсіонерами виключно через Державний ощадний банк, що входить до групи найбільших.
Петиція була подана 22 вересня і на даний момент зібрала понад 25 тис. підписів.
Згідно з порядком поводження з електронними петиціями, вона передається на розгляд Адміністрації після набору 25 тис. підписів на її підтримку.
Нагадаємо, 12 серпня Кабмін доручив Державному Ощадному банку, що входить до групи найбільших, та державному підприємству поштового зв’язку “Укрпошті” виплачувати пенсії особам, які переміщуються з тимчасово окупованій території України, районів проведення антитерористичної операції і населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас