Переатестацію поліцейських буде здійснювати рекрутинговий центр - Деканоїдзе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переатестацію поліцейських буде здійснювати рекрутинговий центр - Деканоїдзе

Казна та Політика
285
Переатестацію діючих співробітників поліції, а також відбір нових кандидатів буде здійснювати рекрутинговий центр. Про це заявила глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе під час звіту членів уряду про виконання програми діяльності Кабінету міністрів.
За її словами, щоб відбір кандидатів на службу був чесним і прозорим, 11 грудня відкриється рекрутинговий центр Національної поліції.
Деканоїдзе запевнила, що до діяльності рекрутингового центру не притягнутий жоден співробітник Національної поліції. У центрі працюватиме кваліфікована професійна команда, найнята міжнародними партнерами України. Крім того, до процесу відбору та рекрутингу мають долучитися атестаційні комісії, до участі в яких глава Національної поліції закликала представників громадськості.
“Ще раз закликаю: будь ласка, якщо ви хочете змінити країну – приходьте до нас і займайтеся цим процесом. Ми відкриті, і ми співпрацюємо”, – підкреслила вона, додавши, що відкритість і прозорість є кращою зброєю проти корупції.
Крім того, в структурі Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України передбачено створення call-центру, куди громадяни зможуть звернутися за потреби.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас