UniCredit планує продати "Укрсоцбанк" на початку наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UniCredit планує продати "Укрсоцбанк" на початку наступного року

Фондовий ринок
2677
Банківська група UniCredit сподівається завершити продаж українського підрозділу на початку наступного року.
Про це повідомив голова банку UniCredit Федеріко Гіццоні на зустрічі з іноземними журналістами, інформує портал з посиланням на Reuters.
“Я підтверджую, що ми ведемо ексклюзивні переговори з “Альфа-Груп”… ми сподіваємося завершити угоду до початку наступного року”, – сказав Гіццоні.
Голова банку також зазначив, що в разі несприятливих умов операції з продажу “Укрсоцбанку” італійський банк продовжить підтримувати свій український підрозділ.
“Нещодавно, у червні, ми збільшили капітал нашого українського банку на $250 млн. Якщо умови його продажу будуть несприятливими, ми подумаємо про збільшення капіталу в 2016 на суму, яку поки ще не визначили, але яка буде значно меншою, ніж у минулому році”, – додав Гіццоні.
Як повідомляв INSIDER, у серпні найбільший банк Італії за величиною активів почав переговори про продаж “Укрсоцбанку” з ABH Holdings, частиною російської “Альфа-Груп”.
У разі успішного завершення операції, утворюється об’єднання двох банків із сумарними активами у розмірі 85,6 млрд грн. Це виведе групу “Укрсоц-Альфа” на четверте місце за величиною в Україні.
За матеріалами:
Інсайдер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас