Байден наполягає, що його син не причетний до корупції в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Байден наполягає, що його син не причетний до корупції в Україні

Казна та Політика
3738
Віце-президент США Джо Байден стверджує, що його син Хантер не має відношення до корупційних схем в Україні через свою присутності в раді директорів скандальної компанії Burisma Holdings.
Про це він заявив журналістам Bloomberg в літаку по дорозі з України в США, коментуючи статті видань Vice, The Wall Street Journal, і New York Times на цю тему.
“У мене немає ніяких сумнівів щодо мого сина. … Ніхто не піднімав це питання зі мною в Україні і ніхто з тих, з ким я зустрічався, не сумнівається в моїй відразі до корупції і ніхто не сумнівається, що у мене немає ніякого інтересу ні в одному підприємстві “, – запевнив він.
Байден заявив, що не говорить зі своїм сином про його роботу і додав, що і Хантер, і його покійний старший син мали за правило не обговорювати робочі моменти, які можуть якось стосуватися роботи Байдена в сенаті і Білому домі, щоб не скомпрометувати батька .
“Вони всі знають правила: ти ніколи, ніколи, ніколи, навіть побічно не можеш поставити мене в компрометуючу ситуацію”, – розповів він.
Як відомо, про присутність Хантера Байдена в раді директорів газової компанії Burisma Holdings стало відомо в травні минулого року. Він значиться там досі. Крім Байдена до ради директорів входить, зокрема, екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський.
Власником компанії вважається екс-міністр екології часів Януковича Микола Злочевський.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас