Швейцарія готова збільшити допомогу Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія готова збільшити допомогу Україні

Казна та Політика
283
Новопризначений посол Швейцарської Конфедерації в Україні Гійом Шейрер заявив про готовність його країни збільшити вдвічі обсяг гуманітарної і технічної допомоги Україні в період 2015-2018 рр. Про це повідомляється на офіційному сайті президента України Петра Порошенка.
На зустрічі з главою Української держави, під час якої посол передав йому вірчі грамоти, він також зазначив, що залишається пріоритетною активна участь Швейцарії у Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ на сході України, і 16 представників його країни у складі цієї місії будуть продовжувати активно працювати для мирного врегулювання ситуації.
Порошенко основну увагу під час зустрічі з Г. Шойрером приділив обговоренню подальших двосторонніх контактів на найвищому рівні та налагодженню взаємодії двох країн у межах ОБСЄ в контексті врегулювання ситуації на Донбасі та захисту прав громадян України в окупованому Криму. «Президент подякував уряду Швейцарії за надану Україні гуманітарну, технічну та фінансову допомогу, а також закликав до активізації двосторонньої співпраці в торговельно-економічній та інвестиційній сферах», – йдеться в повідомленні.
Порошенко в середу прийняв вірчі грамоти від послів низки держав: Швейцарії, Молдови, Албанії, Ірландії, Чилі, Уругваю.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас