У Києві запрацював сервіс для купівлі квартири і організації ремонту онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запрацював сервіс для купівлі квартири і організації ремонту онлайн

Нерухомість
2262
Сервіс з підбору квартири та інтер’єру COdesign допоможе при покупці квартири вибрати стиль інтер’єру і порахувати його приблизну вартість. Ліцензовану ремонтну бригаду забудовник впускає до здачі квартири, при цьому клієнт може вибрати виконавця серед 60 дизайнерів і 30 дизайн-студій.
Для початку, сайт надає вибір квартир забудовника з різною кількістю кімнат і плануванням. Потім клієнтові пропонують вибрати один з восьми стилів інтер’єру (арт-деко, прованс, поп-арт, східний, класика, мінімалізм, хай-тек, лофт), колірну гамму (чорно-біла, кольорова або пастельна) і ціновий діапазон (економ, стандарт, преміум).
Після вибору квартири і приблизних вказівок по дизайну XOdesign надає покупцеві прогнозний кошторис будівельних і ремонтних робіт з кількістю і актуальною ціною необхідних матеріалів. Так, підписавши всі документи для покупки, затвердивши свій індивідуальний дизайн-проект і зробивши вибір необхідних матеріалів, клієнт може не вникати в ремонтні роботи і тільки стежити за ходом роботи за запланованим графіком в особистому кабінеті на сайті: там співробітники ремонтної компанії викладають фотозвіт з об’єкта , ведуться фінансові операції і листування. Для тих, у кого є сумніви в плануванні бюджету, на сайті є безкоштовний онлайн-калькулятор.
Думка створити спільну платформу прийшла в голову засновникові сервісу Володимиру Левіну, коли йому не вистачало часу для вибору дизайну свого житла. Взявши на себе фінансування ідеї, він зібрав команду програмістів, які працювали над реалізацією IT-проекту. Починаючи з серпня, пакет послуг замовили 46 клієнтів на первинному ринку нерухомості. Здано тільки 6 проектів, ще близько 20 в роботі, робота над іншими квартирами ще не починалася, оскільки будинки знаходяться на стадії спорудження.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас