МВФ погодився з баченням Мінфіну податкової реформи, - міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ погодився з баченням Мінфіну податкової реформи, - міністр

Казна та Політика
939
Основний кредитор України Міжнародний валютний фонд зацікавлений в збалансованому проекті державного бюджету країни на 2016 рік і погодився з баченням Міністерства фінансів у відношенні не тільки бюджету, а й податкової реформи, на основі якої побудований проект держкошторису країни.
Про це повідомляє прес-служба міністерства фінансів.
“Міжнародний валютний фонд погодився з баченням Міністерства фінансів податкової реформи в Україні, – цитує прес-служба міністра Наталію Яресько. – При розгляді питання про податкову реформу МВФ керувався не тільки показниками дефіциту держбюджету. Фонд зацікавлений в збалансованому підході до формування бюджету, до реформування всіх галузей економіки України. І підтримку Фонд надав лише після того, як експерти МВФ переконалися в досягненні всіх висунутих критеріїв “.
За словами Яресько, спочатку експерти Фонду були проти запропонованих Україною рішень.
“Так, спочатку вони були проти, але після декількох місяців переговорів, дискусій з цифрами і фактами їх позиція змінилася. Так що зараз – так, Фонд згоден з нашим баченням. Вони зрозуміли нашу філософію реформи, спрямовану на підвищення доходів і зниження витрат бюджету” , – підкреслила Яресько.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас