НБУ має намір продовжувати трансформувати систему електронного документообігу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ має намір продовжувати трансформувати систему електронного документообігу

Казна та Політика
289
Національний банк вирішив розвивати й удосконалювати систему електронного документообігу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.
“Наша глобальне завдання в цьому питанні зменшити бюрократичну складову в офіційному спілкуванні Національного банку, зробити його сучасним і оперативним. Для цього ми розділили документообмін на 4 функціональні блоки: внутрішній документообіг, обмін інформацією з банками, громадянами та юридичними особами, а також державними органами. Ми вже перевели наше спілкування з банками в електронний формат. Ми також налагодили документообмін з громадянами та фізичними особами завдяки роботі “Єдиного вікна” в регіонах “, – зазначив начальник управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку Михайло Видякин.
За його словами, Національному банку ще належить вдосконалити електронний документообіг з урядовими відомствами, що дозволить поліпшити комунікацію між державними органами, зробити її більш ефективною.
Значних удосконалень вимагає внутрішній документообіг центробанку: тільки за першу половину цього року було зафіксовано понад 150 тис друкованих документів, що вимагає значних матеріальних витрат.
Нагадаємо, у жовтні 2015 НБУ вирішив використовувати корпоративну електронну пошту (e-mail), який є одним з векторів розвитку сучасного документообігу всередині центробанку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас