Антикорупційне бюро вивчить дані про корупцію, озвучені Саакашвілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антикорупційне бюро вивчить дані про корупцію, озвучені Саакашвілі

Казна та Політика
757
Антикорупційне бюро буде вивчати факти про корупцію, викладені головою Одеської облдержадміністрації Михайлом Саакашвілі на антикорупційну форумі в Одесі 6 грудня, повідомив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.
А.Ситнік на брифінгу в понеділок у Києві зазначив, що на цьому антикорупційному форумі був присутній не він сам, а його перший заступник.
“Там було озвучено багато фактів. В принципі …, виступ на таких заходах є однією з підстав для внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, – сказав директор Антикорупційного бюро.
Він також підкреслив, що деякі факти, які були озвучені М.Саакашвілі, відомі НАБУ.
“Про деякі факти, які були сказані, у нас вже є напрацювання, і вони також будуть вноситися до реєстру”, – сказав А.Ситнік.
Що стосується результатів самого форуму, то, за словами директора Антикорупційного бюро в понеділок в другій половині дня керівництво бюро обговорить всю отриману на цьому форумі інформацію.
М.Саакашвілі 6 грудня у ході виступу на антикорупційному форумі в Одесі в черговий раз звинуватив Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком, а також найбільших бізнесменів країни в причетності до масштабної корупції. Зокрема, він заявив, що в цілому, через корупційні схеми з України щороку йде близько $ 5 млрд, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд грн у вигляді упущеної вигоди і прибутку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас