Луценко пропонує уряду 11 грудня дати відповіді на звинувачення Саакашвілі про корупцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко пропонує уряду 11 грудня дати відповіді на звинувачення Саакашвілі про корупцію

Казна та Політика
455
Лідер фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко пропонує уряду в п’ятницю, 11 грудня, відповісти на звинувачення голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі про корупцію в Кабінеті міністрів.
“Я закликаю представника уряду передати прем’єр-міністру про необхідність в цей день (у п’ятницю на годину запитань до уряду – ред.) дати відповідь на звинувачення пана Саакашвілі, які прозвучали на всю країну і мають дуже серйозний суспільний резонанс”, – сказав він на засіданні погоджувальної ради в понеділок.
За словами Ю.Луценка, ця відповідь має бути з документами, з фактами, які може привести уряд “для зняття великих і дуже серйозних звинувачень, які прозвучали”.
Він запропонував у п’ятницю не розглядати “всі інші питання і поговорити про корупцію, про звинувачення у корупції … і поставити крапки над” i “перед закінченням недоторканності уряду”.
М.Саакашвілі 6 грудня о ході виступу на антикорупційному форумі в Одесі в черговий раз звинуватив Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком, а також найбільших бізнесменів країни в причетності до масштабної корупції. Зокрема, він заявив, що в загальній складності через корупційні схеми з України щороку йде близько $ 5 млрд, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд грн у вигляді упущеної вигоди і прибутку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас