Samsung погодилася заплатити Apple $548 млн за плагіат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung погодилася заплатити Apple $548 млн за плагіат

Фондовий ринок
795
Компанія Samsung Electronics погодилася виплатити Apple $548,2 млн компенсації за порушення патентів на дизайн iPhone і патентів на застосовувані в смартфоні технології. Сторони домовилися, що сьогодні 4 грудня, Samsung отримає від Apple реквізити для перерахування грошей, і Samsung зобов’язується зробити переклад протягом 10 днів, тобто до 14 грудня 2015
Корейська компанія погодилася виплатити компенсацію після того, як суд у США відхилив її прохання заново зібрати колегію присяжних, щоб вони знову визначили обсяг компенсації Apple.
У той же час Samsung залишила за собою право подавати зустрічні позови і вимагати компенсацію від Apple у випадку, якщо компанія знайде докази своєї правоти.
Ініціатором патентного розгляду в 2011 р стала компанія Apple, яка звинуватила конкурента в копіюванні дизайну її iPhone і незаконного використання технологій, які вона використовувала в смартфоні.
Samsung у відповідь на це подала до Apple зустрічні позови – за порушення патентів на мобільні технології, яким володіє Samsung.
Патентна війна між Apple і Samsung стала однією з наймасштабніших у сфері світового патентного законодавства, так як охопила велику кількість країн.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас