Avon може продати північноамериканський бізнес фонду Cerberus, -источник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Avon може продати північноамериканський бізнес фонду Cerberus, -источник

Фондовий ринок
195
Американський виробник і продавець косметики Avon Products Inc. веде переговори про продаж північноамериканського бізнесу інвестиційному фонду Cerberus Capital Management LP, повідомляє Wall Street Journal з посиланням на інформоване джерело.
За їхніми даними, переговори перебувають на просунутій стадії.
Якщо угода відбудеться, Cerberus стане найбільшим акціонером Avon і може отримати місце в раді директорів, відзначає видання.
Умови потенційної покупки поки не ясні, і джерела попереджають про те, що угода може і не відбутися. Однак якщо компанії домовляться, то це відбудеться до кінця поточного року.
В останні роки продажу Avon, створеної в 1886 році, скорочуються, що частково пов’язано з її моделлю розповсюдження продукції, заснованої на особистих продажах через мережу представників, що налічує близько 6 млн осіб.
У 2014 році чистий збиток Avon склав близько $400 млн при виручці в $8,9 млрд. У січні-вересні поточного року продажі скоротилися на 19% – до $ 5,3 млрд, однак без урахування зміни курсів обміну валют показник майже не змінився. На кінець вересня обсяг боргу компанії перевищував $ 2 млрд.
Виручка північноамериканського бізнесу Avon у січні-вересні впала на 17% – до $731 млн, збиток склав $47 млн.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас