Правильні колеса. 7 найкращих автомобілів для людей із зниженою самооцінкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правильні колеса. 7 найкращих автомобілів для людей із зниженою самооцінкою

Технології&Авто
3870
Перефразовуючи класичний афоризм, можна сказати, що автомобіль – не лише засіб пересування, але і спосіб самовираження. А в деяких випадках, ще й психологічної реабілітації.
Спокійні та впевнені в собі люди їздять на тих машинах, які їм подобаються. І які їм по кишені.
Всі інші зводять машину в культ і компенсують з її допомогою свої численні комплекси.
Наприклад, люди із зниженою самооцінкою, вибираючи машину, ставлять себе перед складним завданням не впасти в одну з двох крайнощів.
З одного боку, їм підсвідомо хочеться купити таке авто, щоб вирости в очах оточення. Немовби компенсувати наявність проблеми своєї низької оцінки самого себе.
З іншого боку, занижена самооцінка і вічне прагнення будь-якою ціною привести свої запити у відповідність із думкою оточення, призводить до небажання “стрибати вище голови”.
Тому, якщо не брати окремі особливо тяжкі випадки, коли не обійтися без Maserati, то люди з заниженою самооцінкою будуть намагатися не виходячи за межі свого економічного рівня купити машину, яка додасть їх образу привабливіших, на їхню думку, рис.
7 авто різних класів і цінових категорій, які найбільше підходять людям з заниженою самооцінкою.
KIA Soul
Від 375 тис. грн
Недорогий за ціною і зовсім не преміальний за комфорту і їздою автомобіль, який злегка виділяє свого власника з натовпу. Злегка – тут ключове слово. Soul виражає прагнення душ тих, хто хотів би, щоб його не сприймали як посередність. Але ставлення до себе, як до “зірки”, він теж не прагне.
Hyundai Veloster
Від 450 тис. грн
Одна з тих машин, які виглядають краще, ніж їдуть. Спортивності в цьому оригінальному корейському купе трохи. Так що фанати дійсно жвавої їзди в його бік навіть не подивляться. А ось ті, хто хоче продемонструвати світу надзвичайну витонченість своєї натури, можуть зацікавитися химерним творінням Hyundai.
Вдумайтеся лише, як незвичайні для традиційних купі третя двері буде натякати оточуючим на незвідані глибини вашої творчої натури.
Nissan Juke
Від 429 тис. грн
Чудний автомобіль, схожий на згусток комплексів і страхів, які дизайнерам заради якогось фантастичного експерименту дозволили втілити в залізі.
Судячи з продажу, вийшло непогано. У всякому разі, покупка цієї машини – один з найпростіших і доступних способів донести до оточення, що у вас тонкий художній смак. В принципі, всі талановиті люди завжди трохи божевільні.
Fiat 500
Від 355 тис. грн
Цей маленький автомобільчик швидше являє собою аксесуар для реалізації однієї з численних жіночих хитрощів.
Подібно до того, як правильно підібрані сережки відволікають увагу від неправильної форми голови, а вдалий макіяж приховує горбатий носик, машина може серйозно впливати на імідж дівчини.
Наприклад, Fiat 500 є сконцентрованим балончиком з пронизливими духами, від яких сльозяться очі. Але незабутнє враження залишається.
Такій дівчині, незалежно від її зовнішності, відразу хочеться купити цукерку і подарувати ведмедика.
Geely Emgrand 8
Від 290 тис. грн
Спокійні і впевнені в собі люди куплять за такі гроші добротний європейський хетчбек. Але прагнення купити “багато машини за мало грошей” неодмінно призведе в салони китайських виробників.
Ці машини дуже популярні в провінції, де виглядають виграшно на тлі “титаніків” радянського автопрому, які не розвалюються лише тому, що їх ніколи не миють. Солідна містка машина. Якщо ще й чорна, то взагалі. Мрія голови колгоспу.
Mini Paceman
Від 645 тис. грн
Автомобіль, який можна придбати тільки за щирим покликом серця. Тісна, жорстка, гучна машина. І до того ж, досить дорога. Раціональне зерно тут відсутнє повністю.
І оточення, безумовно, це відчує. Жодна з доброго десятка моделей таких же габаритів, які забезпечують набагато більший комфорт за вдвічі менші гроші, не дозволить так вирости в очах інших людей.
Назва моделі повинно бути надруковані на бланках для психологів, які виписують рецепти пацієнтам з низькою самооцінкою. Якось так.
BMW X6
Від 1,6 млн грн
Якщо говорити про дійсно дорогі машинах, то тут осібно стоїть унікальний X6. Навіщо було творити таке загадкове дизайнерське рішення на основі цілком збалансованого X5 – невідомо. Але X6 швидко став культовим авто в середовищі тих, хто ставить свій імідж понад усе.
У світі є багато машин, які їдуть краще, неймовірна кількість машин, які виглядають приємніше, але краще способу показати, що вам не все одно, що про вас думають, настільки, що вам не шкода приблизно $80-100 тис. ще не придумали.
Михайло Зароков
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас