S&P знизило рейтинги 8 найбільших банків США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P знизило рейтинги 8 найбільших банків США

Кредит&Депозит
407
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s знизило довгострокові рейтинги за зобов’язаннями у національній та іноземній валютах і рейтинги пріоритетного незабезпеченого боргу восьми системно значимих банків США на один щабель.
Це обумовлено очікуваннями, що уряд США з меншою готовністю буде надавати фінансову підтримку банкам у разі кризи, повідомляється в прес-релізі агентства.
“Тепер ми оцінюємо ймовірність того, що уряд США забезпечить екстрену підтримку банківської системи, як” невизначену “і прибираємо з рейтингів фактор імовірності державної підтримки”, – наголошується в повідомленні.
Довгострокові рейтинги Wells Fargo & Co., Bank of New York Mellon Corp. і State Street Corp. були знижені до “A” з “A +” і JPMorgan Chase & Co. – До “A-” з “A”.
Крім того, агентство погіршило рейтинги Bank of America Corp., Citigroup Inc., Goldman Sachs Group Inc. і Morgan Stanley до “BBB +” з “A-”.
Рейтинги були виведені зі списку “на перегляді” з можливістю зниження, куди вони були поміщені на початку листопада. Прогноз для всіх рейтингів – “стабільний”, наголошується в повідомленні агентства. Короткострокові рейтинги JPMorgan Chase були знижені до “A-2” з “A-1”.
При цьому S & P підтвердило короткострокові рейтинги решти семи банків на поточних рівнях.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас