ДФС оповістила, скільки вдалося отримати грошей від реалізації майна, що перейшло у власність держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС оповістила, скільки вдалося отримати грошей від реалізації майна, що перейшло у власність держави

Казна та Політика
176
Фіскальна служба перерахувала до бюджету 92,3 млн гривень від реалізації майна, що перейшло у власність держави в січні-жовтні.
Державна фіскальна служба перерахувала до бюджету 92,3 млн гривень від реалізації майна, що перейшло у власність держави у січні-жовтні 2015 року.
Про це йдеться в повідомленні служби.
Реалізація конфіскованого майна принесла бюджету 20,3 млн гривень.
Крім того, 2,4 млн гривень зараховані органами Державної виконавчої служби до бюджету від реалізації майна, яке не вилучалося митницями, але було конфісковано у справах про порушення митних правил.
У свою чергу від реалізації митницями майна, вилученого за фактами порушення митних правил, а також майна, що підлягає поверненню за рішенням суду держава отримала додатково 2,7 млн гривень надходжень.
За звітний період митницями реалізовано товари з простроченим терміном зберігання та поміщені під митний режим відмови, в результаті чого до бюджету перераховано 7,9 млн гривень.
Крім того, за десять місяців 2015 до держбюджету зараховано валюти та цінностей на суму 59 млн гривень.
Нагадаємо, Державна фіскальна служба нагадує про необхідність використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з електронним копіюванням чеків з 2016 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас