Google оновить режим економії трафіку в браузері Chrome для Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google оновить режим економії трафіку в браузері Chrome для Android

Технології&Авто
386
Незважаючи на активний розвиток мобільних мереж, проблема недостатньо високої швидкості Інтернету на смартфоні стоїть ще досить гостро.
Частково впоратися з нею допомагають розробники сайтів, які запускають спеціальні мобільні версії своїх ресурсів. Але користувачі можуть піти іншим шляхом і встановити браузер з режимом економії трафіку.
Таким чином, можна не тільки знизити споживання мобільного трафіку, а й підвищити швидкість завантаження сторінок. Подібний режим є і в мобільній версії Google Chrome. Він дозволяв скоротити споживання трафіку майже в два рази. Тепер розробникам вдалося підвищити ефективність режиму, і зараз він дозволяє витрачати трафік ще економніше.
Принцип роботи режиму економії трафіку досить простий. Під час завантаження будь-якої сторінки браузер не завантажує картинки та інший “важкий” контент. Це не тільки прискорює процес завантаження сторінок на повільному підключенні, а й істотно заощаджує трафік. З останнім оновленням можна заощадити до 70% вхідного трафіку.
Оновлення Chrome з поліпшеним режимом Data Saver вже зовсім скоро буде доступно в ряді країн. Хвиля оновлень почнеться з Індії та Індонезії, після чого апдейт стартує і в інших регіонах.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас