Samsung патентує смартфон, що трансформується в планшет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung патентує смартфон, що трансформується в планшет

Технології&Авто
612
На сайті Управління США по патентах і торгових марках опублікована патентна заявка Samsung на електронний пристрій зі складною конструкцією (Foldable device and method of controlling the same).
Мова йде про трансформований гаджет, який, за задумом південнокорейського гіганта, можна буде використовувати як смартфона або фаблету, а також як планшет.
Samsung розглядає різні варіанти виконання трансформованого гаджета. Зокрема, на ілюстраціях показано пристрій з корпусом, складаним посередині. У цьому випадку екрани можуть розташовуватися подібно до двох сусідніх сторінок розкритої книги. Така конфігурація відкриє додаткові можливості управління і взаємодії з мультимедійними матеріалами.
Поки, втім, не зовсім ясно, як Samsung планує реалізувати книжкову конструкцію. Один з варіантів – розташування дисплеїв на зовнішній стороні корпусу при складанні, інший – на внутрішній. У другому випадку, очевидно, буде потрібно третій екран для роботи з гаджетом в режимі смартфона.
Про терміни практичної реалізації дизайну, що патентується, нічого не говориться. Але раніше повідомлялося, що Samsung вже проектує складний мобільний пристрій у рамках проекту з кодовим ім’ям Valley. Крім того, раніше компанії був виданий патент на гнучкий смартфон: передбачається, що у такого пристрою здатність до деформації буде мати вся конструкція.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас