Мережу незаконних ломбардів викрили в Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережу незаконних ломбардів викрили в Дніпропетровську

Кримінал
631
Поліцейські спільно зі співробітниками прокуратури викрили незаконну діяльність мережі ломбардів одного з підприємств Дніпропетровська.
Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.
Так, посадові особи товариства здійснювали незаконну діяльність без проведення розрахунково-касових операцій та відображення по бухгалтерській та податковій звітності підприємства, з одночасним ухиленням від їх обов’язкової передачі в Держказначейство для поновлення золотого запасу держави.
Кримінальне провадження відкрито за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.192 (заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою) КК України.
В рамках вказаної кримінальної виробництва правоохоронці провели 5 санкціонованих обшуків приміщень ломбардів, розташованих на території Дніпропетровська. Під час обшуків поліцейські вилучили: грошові кошти в розмірі 258 тис. грн, ювелірні вироби з дорогоцінних металів в кількості 670 шт., Загальною вагою 2 010 грамів на 1 млн. 407 тис. грн, комп’ютерну техніку (5 системних блоків, 5 ноутбуків 3 планшета ), 3 касових апарати, бухгалтерські та інші документи, а також чорнові записи, що підтверджують злочинну діяльність фігурантів.
Відповідальність за вищевказане кримінальний злочин передбачає обмеження волі на строк до 3-х років.
Зараз вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.192 КК України особам, які причетні до скоєння даного протиправного діяння.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас