Протягом минулого опалювального сезону споживання газу в промисловому секторі скоротилося на 12% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протягом минулого опалювального сезону споживання газу в промисловому секторі скоротилося на 12%

Енергетика
177
Завдяки заходам адміністративного і стимулюючого характеру, за минулий опалювальний сезон вдалося скоротити споживання газу серед населення, теплогенеруючими підприємствами та бюджетними організаціями приблизно на 12% або на 2,4 млрд м куб.
Про це під час прес-конференції повідомив голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук.
“За минулий опалювальний сезон, в порівнянні з аналогічним періодом 2013-2014 р вдалося скоротити споживання газу на приблизно 12% або на 2,4 млрд м куб. Основними факторами скорочення є: зменшення лімітів використання газу, зниження для пільгових категорій населення норми споживання газу на опалення; спрощення процедури введення в експлуатацію об’єктів теплоенергетики, що використовують поновлювані джерела енергії, введення в експлуатацію нових потужностей з використанням альтернативних видів палива “, – сказав він.
Нагадаємо, 27 листопада міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості прогнозує скорочення споживання природного газу в Україні за підсумками 2015 року на 15,5% в порівнянні з 2014 роком – до 36 млрд кубометрів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас