Столична влада знайшла інвестора для будівництва квартир постраждалим від "Еліта-Центру". — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада знайшла інвестора для будівництва квартир постраждалим від "Еліта-Центру".

Нерухомість
911
Визначено інвестора нового житлового будинку програми компенсації постраждалим від “Еліта-Центру”.
Про це повідомляє прес-служба Київського інвестиційного агентства.
Так, 11-поверховий житловий будинок, площа квартир в якому складе 3 564 кв.м, з підземним паркінгом на 33 машиномісця буде побудований по вул. Лук’янівській (у Шевченківському р-ні Києва, з виходом на вул. Глибочицьку). Частина квартир в майбутньому будинку (або еквівалентні за площею квартири у вже готових будинках) інвестор передасть постраждалим від дій “Еліта-Центру”.
Так, відсоток квартир для фонду компенсації складе 9,4% від загальної корисної площі будинку, а термін будівництва не повинен перевищувати більше 3 років з моменту набрання чинності інвестдоговору. Але “елітівці” зможуть не чекати моменту введення в експлуатацію нового будинку, а отримати еквівалентні за площею квартири у вже готових будинках інвестора, який переміг у конкурсі, повідомляють у КІА.
Всього на конкурс, оголошений у вересні цього року, було подано дві заявки. За результатами аналізу конкурсних пропозицій, за сукупністю критеріїв, інвестиційна комісія при КМДА визнала переможцем ТОВЛЮКС А”. Орієнтовна вартість будівництва нового будинку складе 56 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас