У Харкові з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla, - ЗМІ

Технології&Авто
1685
В Україні з’явився ще один електрокар Tesla Roadster, яких випустили всього 2,6 тис. примірників. Про це повідомляє видання Business.UA.
Раніше в Україні була тільки одна модель Tesla Roadster Sport. Її ще 5 років тому завезли до Дніпропетровська. Однак, в Україні є ще один родстер з електродвигуном. Електромобіль привезли до Харкова на початку поточного року. Кажуть, його доставили в Україну в аварійному стані, але з часом відновили. Ексклюзивний електрокар сфотографували під час транспортування на дорогах Харкова.
Машину або везуть покупцеві, або готують як виставкового екземпляра для продажу. Так чи інакше, але одне можемо констатувати – тепер в Україні два примірники Tesla Roadster “, – повідомляє видання.
Tesla Roadster здатний розганятися до 100 км/год менш ніж за 4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 201,1 км/год, Запас ходу – 300 км. Tesla Roadster Sport дорожче, швидше і ексклюзивніша, ніж звичайний Roadster. Її електромотори видають на 15% більше потужності і розганяють електросуперкар до 100 км / год за 3,7 секунди.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас