При Фіскальній службі розпочав роботу Центр податкового та митного права — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

При Фіскальній службі розпочав роботу Центр податкового та митного права

Казна та Політика
299
Центр податкового та митного права почав роботу при Державній фіскальній службі.
Про це йдеться в повідомленні служби.
Згідно з повідомленням, 26 листопада відбулося перше засідання Центру податкового та митного права, створеного в рамках угоди про співпрацю між Фіскальної службою та Інститутом законодавства Верховної Ради.
У засіданні взяли участь представники Державної фіскальної служби, Держфінмоніторингу, співробітники Інституту законодавства Ради, науковці та експерти, представники провідних аудиторських та юридичних компаній.
Основними напрямками роботи центру є обговорення питань судово-практичної експертизи, аналіз міжнародної практики, взаємодія з міжнародними урядовими і міжурядовими, науково-дослідними, приватними інститутами.
Також учасники засідання домовилися про формат своєї подальшої роботи, під час якої буде розглядатися проблематика нормативно-правового регулювання податкових і митних відносин в енергетиці, аграрному секторі, а також галузі інформаційних технологій, рітейлу.
Угоду про співробітництво Фіскальної служби та Інституту законодавства Верховної Ради було підписано 2 жовтня поточного року.
Як повідомляло агентство, Державна фіскальна служба виявила 82 тис. українців, які працюють без офіційного оформлення, в січні-жовтні 2015 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас