Голова ФДМ розповів про пріоритети в приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ФДМ розповів про пріоритети в приватизації

Казна та Політика
164
Під час національної приватизації ми хочемо продавати 90-100% акцій, а не по 10%. Ця вимога й побажання багатьох інвесторів, заявив в ході брифінгу голова Фонду державного майна України (ФДМУ) Ігор Білоус.
“Сигнальне голосування і ці зміни, ця відміна і подрібнення пакета акцій підприємства, яке б ми хотіли продати цілком, бажано західному інвестору, і відмовитися від цієї фактичної проблеми і не подрібнювати пакет акцій, а продавати 90 або 100% разом. Ця вимога і побажання багатьох інвесторів – не тільки західних, але й наших “, – розповів він.
“Наступна норма – це радники. І радники потрібні не для того, щоб ми менше працювали, а залучили понад професійних людей в процес приватизації, а також збільшили коло потенційних інвесторів”, – уточнив він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус наполягає на необхідності прийняття в цілому законопроекту №2319а про приватизацію державних підприємств до кінця грудня 2015 року.
Раніше Фонд державного майна України) розробив зміни до закону України “Про особливості приватизації об’єктів незавершеного будівництва (ОНБ)”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас