«Приватизація годівниць»: Яценюк просить дати зелене світло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Приватизація годівниць»: Яценюк просить дати зелене світло

Казна та Політика
1303
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк закликав ВР на засіданні в четвер повернутися до розгляду пакету законопроектів про приватизацію.
Про це він заявив на засіданні Кабміну.
“Я хотів би в черговий раз звернутися до ВР проголосувати за пакет законодавства щодо чесної прозорої та конкурентної приватизації … Завтра, я сподіваюся, ВР повернеться до всіх законам з приватизації і дасть можливість уряду провести чесну і прозору приватизацію, прибрати будь-які впливи на державні компанії, дати можливість створювати робочі місця і залучати іноземних інвесторів”, – зазначив Яценюк.
Глава уряду підкреслив, що державні компанії повинні перестати “бути годівницею політичних сил”.
“Уряд звертається до парламенту з тим, щоб провести прозору і конкурентну приватизацію. Для цього необхідно прийняти закони, які протягом року не приймаються в стінах українського парламенту. Це закони, які дають можливість об’єктивно й економічно обгрунтовано оцінити вартість об’єкта приватизації. Це закони, які дають можливість при приватизації залучати іноземних радників з тією метою, щоб прибрати будь-яке політичне вплив на процеси приватизації в Україні. Це закони, які переслідують одну мету в процесі приватизації: той, хто дає більше грошей, хто має реальну можливість для управління державними компаніями, які будуть приватизуватися”, – сказав Яценюк.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас