Франція візьме участь у підготовці українських держслужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція візьме участь у підготовці українських держслужбовців

Казна та Політика
281
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко за результатами зустрічі з міністром з питань децентралізації та державної служби Франції Маріліз Лебраншу повідомив, що Франція братиме участь у підготовці українських держслужбовців.
Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
“Франція запропонувала свою допомогу в проведенні реформування українських закладів освіти, які проводять підготовку державних службовців”, – повідомив Зубко.
За його словами, Франція готова надати Україні модульні програми для підготовки службовців як в органах державної служби, так і в органах місцевого самоврядування.
“Наші французькі партнери також запропонували допомогу в розвитку програми з підготовки місцевих голів – Школи мерів”, – додав Зубко.
За його словами, незабаром до Києва приїде група французьких експертів, які співпрацюватимуть з Мінрегіоном у розробці та імплементації закону про префекта. Крім того, український уряд розраховує на участь та активну допомогу в цьому процесі з боку Національної школи адміністрації при прем’єр-міністрі Франції (ENA).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас