Оновлений Shazam став швидше розпізнавати пісні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений Shazam став швидше розпізнавати пісні

Технології&Авто
425
Додаток Shazam отримало досить вагоме оновлення, яке істотно прискорює розпізнавання сервісом музичних композицій. Також у програмі був повністю перероблений текстовий пошук, як наслідок, знаходити виконавців і пісні стало ще простіше. До речі, Shazam – одне з небагатьох по-справжньому старих додатків для iPhone, якому вже більше десяти років. Зараз у сервісу – більше 120 мільйонів активних користувачів на місяць.
«Ми завжди намагаємося покращити роботу Shazam в плані як зовнішньої, так і внутрішньої розробки», – заявив генеральний директор компанії Річ Райлі (Rich Riley). «Але це оновлення представляє найбільші на сьогоднішній день зміни в нашому основному алгоритмі».
Що стосується текстового пошуку, то тепер він доступний з домашньої сторінки Shazam. Користувачі можуть шукати пісні, виконавців, тексти, альбоми, знаходити посилання на прослуховування або завантаження музики, кліпи і інформацію про музикантів.
Також в сервісі з’явилося таке поняття як Verified Artists (підтверджені виконавці). Назва говорить сама за себе: зараз на платформі зареєстровано більше 600 підтверджених виконавців, у яких в цілому вже більше двох мільярдів передплатників. Таким чином, передплатники можуть стежити за тим, яку музику шукають і слухають їхні кумири.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас