Cisco купує лондонський стартап Acano за $700 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cisco купує лондонський стартап Acano за $700 млн

Фондовий ринок
493
Cisco оголосила про плани з придбання приватної фірми Acano з Великобританії, що спеціалізується на розробці софта для проведення відеоконференцій і забезпечення співробітництва між компаніями.
Cisco розвиває даний напрямок досить давно – з моменту придбання в 2007 році WebEx, що позиціонується як платформа для проведення відеоконференцій і спільної роботи компаній. Крім того, минулого року Cisco запустила більш сучасну альтернативу WebEx, що отримала назву Project Squared. Тоді ж в Cisco прийшов Джонатан Розенберг (Jonathan Rosenberg), колишній технічний директор Skype. Йому була надана можливість побудувати з нуля платформу для групової роботи.
І все ж, маючи, здавалося, достатньо можливостей для розвитку напрямку, Cisco витрачає чималу суму на фірму, що працює в цьому ж сегменті. Як пояснив в блозі Cisco віце-президент компанії з розвитку корпоративного бізнесу Роб Салваньо (Rob Salvagno), технології Acano підвищують можливості Cisco по забезпеченню зв’язку в гетерогенному середовищі. Іншими словами, за допомогою розробок британської компанії з’являється можливість призвести уніфікацію аудіо- і відеорішень, щоб проводити відеоконференції з використанням сервісів та інструментів різних вендорів на різних пристроях, включаючи спілкування за допомогою мобільного телефону і трансляцію переговорів на великий екран у конференцзалі. «Інновації Acano зроблять простіше для клієнтів взаємодія між собою», – зазначено в прес-релізі Cisco.
Команда Acano увіллється в колектив Cisco Collaboration Technology Group, очолюваний Роуеном Троллопу (Rowan Trollope). Угода, як очікується, буде завершена в третьому кварталі 2016 фінансового року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас