Google об'єднає всі свої хмарні підрозділи в рамках однієї структури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google об'єднає всі свої хмарні підрозділи в рамках однієї структури

Фондовий ринок
284
Компанія Google анонсувала проведення чергового етапу організації свого бізнесу. Незабаром планується об’єднати всі підрозділи, що надають різні хмарні сервіси, в рамках єдиної організації. Нова бізнес-структура об’єднає Google for Work, Cloud Platform і Google Apps. Назва нової організації поки не повідомляється.
Головний виконавчий директор Google Сандарам Пічай (Sundar Pichai) заявив, що компанія пішла на такий крок, що підготуватися до майбутнього, в якому хмарні дані і сервіси будуть більш важливими для компаній по всьому світу. Ця нова бізнес-структура об’єднає під своїм початком хмарні продукти, маркетинг та продажу. Це дозволить компанії працювати більш інтегрованим і скоординованим чином.
Новий підрозділ очолить Дайан Грін (Diane Greene), яка була співзасновником і головним виконавчим директором компанії VMWare. Останні 3 роки вона входить до складу ради директорів Google. Слід зазначити, Google придбала компанію під назвою bebop, яку також заснувала Дайан Грін. bebop пропонує нову платформу розробки, яка спрощує створення і обслуговування корпоративних додатків.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас