Угорські акціонери купують банк в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Угорські акціонери купують банк в Україні

Фондовий ринок
2626
Угорські компанії Brown & Deer і Eco Food, які володіли по 9,5% акцій Фінанс Банку (колишній ТММ-банк), доводять свою частку до 50%, повідомив напередодні на прес-конференції представники акціонерів банку Арпад Цапович, Золтан Сокалл та Ігор Кушнарьов .
Компанії готові інвестувати в банк 20 млн євро.
“Банк збільшить активи більш ніж в 10 разів і збільшить мережу до 180 точок продажів. Ми будемо орієнтуватися на роздріб, малий і середній бізнес. У наступному році ви побачите побудову інноваційного бізнесу. Через три роки це буде сервісний банк, орієнтований на клієнта”, – розповів голова правління Фінанс Банку Артур Муравицький.
Фінанс банк стане другим “угорським” банком в Україні. Також на ринку працює OTP Bank. “З’явилися перші ознаки стабілізації в економіці, тому до вас заходять інвестори. Те, що звідси не пішов OTP Bank і розвивається Фінанс Банк говорить про те, що ми довіряємо Україні”, – заявив присутній на прес-конференції посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень.
Фінанс банк на 1 жовтня 2015 року обіймав 111-е місце за розміром активів (219,21 млн грн) серед 123 банків, що діяли в Україні банків.
Нагадаємо, що в рамках зачистки банківської системи України з 92 малих банків може залишитися тільки половина.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас