Майбутні бюджетні смартфони Samsung отримають сканери відбитків пальців і підтримку мобільних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майбутні бюджетні смартфони Samsung отримають сканери відбитків пальців і підтримку мобільних платежів

Технології&Авто
265
Загальновідомо, що Samsung переводить свій мобільний бізнес на нові «рейки». Це нескладно помітити, якщо порівняти смартфони Galaxy S6 і Galaxy S5.
Треба сказати, що південнокорейський гігант зосередився не тільки на тому, щоб зробити свій флагманський смартфон більш витонченим, але і надав певний блиск пропозиціями низького, середнього та преміального середнього сегментів завдяки моделям Galaxy A3, A5, A7 і A8.
Реструктуризація Samsung триває. У найближчих планах корпорації скорочення асортименту смартфонів по всіх цінових категорій при одночасному підвищенні його привабливості в очах споживачів. Іншими словами, щоб стабілізувати своє погіршення положення на ринку і паралельно поліпшити фінансовий стан, Samsung хоче скоротити модельний ряд смартфонів і при цьому зробити їх більш бажаними для споживачів. Судячи з усього, підвищувати інтерес покупців до моделей початкового і середнього рівня компанія Samsung планує не тільки за рахунок застосування тонких металевих корпусів.
Як повідомляє ресурс The Korea Herald, посилаючись на галузеві джерела, Samsung хоче оснащувати сканерами відбитків пальців не тільки флагманські смартфони, але і моделі низького і середнього цінового діапазону. Повідомляється також, що компанія планує передвстановлювати додаток Samsung Pay для роботи з однойменним сервісом на всі свої смартфони з дактилоскопії. Це дозволить істотно розширити користувача базу сервісу Samsung Pay. Одночасно з цією інформацією в мережі також з’явилися чутки про те, що Samsung збирається дозволити установку програми Samsung Pay на інші Android-смартфони. Схоже, що розширення користувача бази Samsung Pay є однією з пріоритетних цілей компанії.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас