Все включено: Скільки коштувала поїздка української делегації на Генасамблею ООН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все включено: Скільки коштувала поїздка української делегації на Генасамблею ООН

Казна та Політика
1284
Державне управління справами витратило в цілому більше 1,3 млн гривень на організацію поїздки української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенком на ювілейну 70-у сесію Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорк.
Всього на робочий візит було витрачено 120 099 тис. грн і $ 52 208 тис., згідно з кошторисом поїздки української делегації. Зокрема, добові витрати української делегації склали $ 8,710 тис. на проживання в готелях було витрачено понад $ 36 тис. – У тому числі проживання в готелі Park Hyatt, де вартість номера стартує від $ 650 на добу. Витрати на оренду автотранспорту склали більше $6,5 тис. Трохи більше ніж 120 тис. гривень витратили на придбання авіаквитків.
Крім Президента України Петра Порошенка і першою леді Марини Порошенко, 70-ту ювілейну сесію Генасамблеї ООН відвідали: перший помічник глави держави Юрій Онищенко, голова Адміністрації Президента Борис Ложкін і його заступник Костянтин Єлісєєв, міністр закордонних справ Павло Клімкін, постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв, посол України в США Валерій Чалий, уповноважений Президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв і голова комітету Верховної Ради України у закордонних справах Ганна Гопко.
Також з делегацією Нью-Йорк відвідали 14 осіб супроводу і 10 чоловік охорони.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас