Сорос вирішив інвестувати в новий фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сорос вирішив інвестувати в новий фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund

Фондовий ринок
1131
Американський мільярдер та інвестор Джордж Сорос вирішив інвестувати в новий фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund, який зосередиться на наданні фінансування українським компаніям на етапі зростання.
Про це йдеться в повідомленні інвесткомпанії Dragon Capital.
Dragon Capital оголосив про запуск нового фонду прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund (Фонд).
Прес-служба компанії повідомляє, що Ukrainian Redevelopment Fund LP (URF) – приватний інвестиційний фонд, керований Soros Fund Management (SFM) в інтересах сім’ї Сороса, – став одним з якірних інвесторів нового фонду.
Фонд планує інвестувати в різні сектори української економіки, забезпечуючи підприємства фінансовою та управлінською підтримкою для підвищення ефективності, модернізації технологій та забезпечення довгострокового зростання.
Фонд у своїй роботі спиратиметься на управлінські ресурси Dragon Capital і її досвід ведення бізнесу в Україні.
URF і Dragon Capital стануть якірними інвесторами, департамент прямих інвестицій компанії Dragon Capital стане генеральним партнером фонду.
Незабаром після першого закриття, яке очікується до кінця 2015 року, Dragon Capital запропонує увійти в фонд іншим інвесторам.
“Ми раді стати якірним інвестором нового фонду прямих інвестицій в Україну”, – говорить прес-секретар Soros Fund Management Майкл Вашон (Michael Vachon).
Він вважає, що міжнародний приватний капітал у поєднанні з сильними місцевими управлінськими навичками сприятимуть відновленню економіки України та принесуть безперечну користь.
“Ми дуже раді побачити значиму підтримку, яку отримали для Dragon Capital New Ukraine Fund від Soros Fund Management і Ukrainian Redevelopment Fund LP – інвестора ринку прямих інвестицій світового класу”, – говорить генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала (Tomas Fiala).
Він зазначив, що Dragon Capital інвестує значну частину власних коштів у статутний капітал фонду.
Як повідомляло агентство, Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній, які працюють у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг та надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
Компанія заснована в 2000 році в Києві.
Міноритарним пакетом Dragon Capital з 2007 року володіє Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.
Ukrainian Redevelopment Fund, LP (URF) – приватна інвестиційна структура, яка фокусується на особливих ситуаціях і прямих інвестиціях в Україну і компаніях зі значною операційною діяльністю в Україні.
Основний інвестиційний радник URF – це Soros Fund Management (SFM), приватний інвестиційний радник ряду приватних інвестиційних фондів, керованих виключно в інтересах клієнтів сім’ї Сороса.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас