Walmart пропонує Android-смартфон за $10 з характеристиками кращими, ніж у iPhone першого покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walmart пропонує Android-смартфон за $10 з характеристиками кращими, ніж у iPhone першого покоління

Технології&Авто
2512
На сайті американської роздрібної мережі WalMart з’явилася пропозиція Android-смартфона TracFone LG Prepaid Lucky LG16 за ціною всього $9,82.
За цю суму користувач отримує смартфон з 3,8-дюймовим сенсорним дисплеєм і двоядерним процесором з тактовою частотою 1,2 ГГц. На борту пристрою є адаптери бездротових мереж Bluetooth 4.0 і Wi-Fi, а також слот для карт пам’яті microSD (у комплекті йде карта пам’яті microSD ємністю 4 Гбайт) і датчик наближення. Роздільна здатність тильної камери дорівнює 3 Мп. Смартфон підтримує мережі 3G і поставляється з передвстановленою ОС Android 4.4 KitKat. Тривалість автономної роботи новинки в режимі розмови складає до 7 годин, в режимі очікування — до 9,9 днів.
Сумнівів немає, мова йде про застарілий смартфон, але, як зазначає ресурс Motherboard, його характеристики кращі, ніж специфікації iPhone першого покоління. І не будемо забувати про ціну — всього $10.
І все ж, аналітик ресурсу mashable.com з продуктів Реймонд Вонг (Raymond Wong) рекомендує триматися подалі від подібних телефонів, незважаючи на таку привабливу ціну. На його думку, краще вибрати з бюджетної категорії модель Moto G за $180, Moto E за $150 або навіть смартфон One Plus X за $250. Ці моделі не настільки дешеві, як TracFone LG Prepaid Lucky LG16, але здатні надати вищу функціональність протягом тривалого періоду експлуатації.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас