Корпорація "Богдан" виводить на український ринок новий китайський "бюджетний" автобренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" виводить на український ринок новий китайський "бюджетний" автобренд

Фондовий ринок
2811
ТОВ “Богдан-Автотрейд”, що входить в корпорацію “Богдан”, дистриб’ютор автомобільних брендів JAC (Китай) і Saipa (Іран), виводить на український ринок ще один китайський “бюджетний” автобренд – ZOTYE.
Як повідомив журналістам прес-секретар корпорації “Богдан” Сергій Красуля, модельний ряд, плани продажів, ціни на автомобілі інші подробиці нової дистрибуції будуть оголошені в ході офіційної презентації 19 листопада.
Автомобілі цієї марки в Україні не представлені, але вже продаються на ринках Росії та Білорусі. При цьому в РФ влітку поточного року було анонсовано початок складання на заводі в Татарстані двох моделей цього бренду – седана С-класу Z300 і середньорозмірного паркетника T600.
Відзначимо, китайський автовиробник Zotye Auto, заснований в 2003 році, випускає широкий модельний ряд легкових автомобілів і кросоверів і навіть електромобілі.
Корпорація “Богдан” створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів. Корпорація побудувала автомобільні заводи в Черкасах потужністю 120-150 тис. легкових автомобілів і Луцьку потужністю 6 тис. автобусів і тролейбусів на рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас