"Нова пошта" запустить міжнародну доставку вантажів і кореспонденції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" запустить міжнародну доставку вантажів і кореспонденції

Особисті фінанси
1731
Компанія “Нова пошта” (Київ) з 17 листопада запустить міжнародну доставку вантажів і кореспонденції більш ніж в 200 країн.
Як повідомив співвласник компанії В’ячеслав Клімов на пресі конференції в Києві у вівторок, цій події, зокрема, передувало відкриття міжнародної доставки в Грузію та Молдову.
За його словами, спочатку сервіс буде доступним у Києві, але вже в березні 2016 він буде доступний для міст-мільйонників, восени – по всій Україні.
Послуга доступна в двох варіантах: у першому випадку термін доставки складе сім днів, у другому – три дні.
Клієнт зможе заповнити всі необхідні заявки в режимі онлайн, після чого віднести посилку до відділення або передати кур’єру компанії. Крім того, клієнти можуть відслідковувати переміщення свого відправлення.
Тим часом, для впровадження такої послуги “Нова пошта” створила окрему компанію у своїй структурі – Nova poshta International, директором якої став член наглядової ради “Нової пошти” Тимур Коган.
За словами останнього, з таким нововведенням компанія очікує подвоєння ринку міжнародних відправлень за три-чотири роки і має намір довести свою частку на ньому до 20%.
Як уточнив Т.Коган, планується комунікувати з міжнародними компаніями, логістичними операторами, гравцями ринку інтернет-торгівлі.
“Ми вже побудували мережу бізнес партнерів з міжнародних компаній, власну транспортно-логістичну мережу, мають намір відкрити ще два хаба в Азії і США в наступному році” – сказав він.
До теперішнього часу “Нова пошта” має поштові хаби в Чехії, Польщі, Грузії та Молдові
Як повідомив Т.Коган, наприклад, відправлення документів вагою 0,5 кг в Європу буде коштувати від $18, посилки вагою 22 кг – від $34.
Серед партнерів міжнародної доставки він назвав відомих гравців UPS, DPD, DB Shenker.
Компанія “Нова пошта” – приватний оператор експрес-доставки посилок, вантажів і документів в Україні. Мережа налічує більше 2 тис. розташованих в пішохідній доступності від будинків і офісів відділень більш ніж у 800 населених пунктах країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас