Гонтарєва домовилася з британцями про співпрацю у розслідуванні фінмахінацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва домовилася з британцями про співпрацю у розслідуванні фінмахінацій

Казна та Політика
343
Великобританія підтримала пропозицію України про співпрацю в розслідуванні фінансових махінацій і вирішенні проблеми повернення активів, незаконно виведених з України, передає прес-служба НБУ.
Зазначено, що такі домовленості були досягнуті 12 листопада під час зустрічі глави Нацбанку України Валерії Гонтарєвої і міністра з питань міжнародного розвитку Великобританії Десмонда Свейнома.
“Голова Національного банку акцентувала на одній серйозній проблемі: повернення активів, незаконно виведених з України, і розслідування фінансових махінацій. Глава НБУ запропонувала почати тіснішу співпрацю двох країн у розслідуванні таких протиправних дій. Цю пропозицію підтримали представники британської делегації”, – йдеться в повідомленні .
Також під час зустрічі обговорювалися питання реформування фінансового сектору України, трансформації НБУ, а також робота з міжнародними донорами.
В.Гонтарева також нагадала, що в 2016 році року НБУ планує провести першу міжнародну конференцію з проблем трансформації центробанків, на яку будуть запрошені глави провідних центробанків світу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас