Світовий банк може скасувати фінансування деяких проектів для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк може скасувати фінансування деяких проектів для України

Казна та Політика
754
Директор Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фан не виключає можливість скасування фінансування деяких проектів для України, у разі відсутності їх покращення.
За його словами, у цьому календарному році представники Світового банку змогли вибрати лише 100 млн доларів з поточного портфеля в 2,8 млрд доларів, що є дуже низьким показником.
“Я сказав представникам уряду, що ми маємо значно покращити результативність нашого загального портфелю. Немає жодного сенсу для Світового банку, для нашого правління затверджувати нові проекти для України, якщо існуючі просто висять, не впроваджуються і по них мінімальна вибірка”, – сказав Фан.
На його думку, Світовий банк мусить скасувати фінансування за проектами, які не працюють добре, і перерахувати ці кошти на інші проекти.
“Я публічно не можу обговорювати, які проекти можуть бути скасовані, адже це процес довгої дискусії. Якщо впровадження не буде покращено, тоді це фінансування треба скасувати та перенаправити на інші проекти, де результативність краща”, – додав він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас