Голова Кредобанка очолить Visa в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Кредобанка очолить Visa в Україні

Фондовий ринок
853
Керувати розвитком бізнесу Visa в Україні буде Дмитро Крепак.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Дмитро Крепак офіційно вступить на посаду 7 грудня 2015.
«На цій позиції Дмитро відповідатиме за розробку і втілення бізнес стратегії Visa в Україні. До сфери його відповідальності буде входити розвиток бізнесу, оптимізація ресурсів, а також побудова довгострокових відносин з ключовими партнерами компанії з метою подальшого розвитку платіжної індустрії та реалізації », – йдеться в повідомленні.
До Visa Дмитро Крепак був главою правління ПАТ «Кредобанк», а також працював в ПУМБ і Райффайзен Банк Аваль, де керував розвитком роздрібного бізнесу, а також займав керівні пости в департаменті стратегій.
«Дмитро працюватиме c регіональною командою Visa для найкращого втілення в життя бачення і стратегії Visa: а саме, стійкого партнерства для впровадження в Україні все більшої кількості нових платіжних продуктів, технологічних рішень і сервісів, розвитку інфраструктури прийому електронних платежів в нових сегментах торгово-сервісних підприємств і формування позитивного досвіду їх використання у споживачів з метою заміщення готівкових надійнішими, безпечними та інноваційними формами здійснення оплат », – зазначила генеральний менеджер з розвитку бізнесу Visa в групі країн СНД і Південно-Східної Європи Менді Лемб.
Нагадаємо, глава представництва ТОВ «Віза Україна» Світлана Георбелідзе покинула займаний пост 30 вересня 2015 за особистими обставинами.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас