Агресивні люди, нарешті, отримають свій сайт знайомств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агресивні люди, нарешті, отримають свій сайт знайомств

Технології&Авто
1069
Агресивні люди, нарешті, отримають свій сайт знайомств. Tumblr – це не для любові, а щоб побитися. І побачення тут відбуваються не по ресторанах, а на парковках, в закутках і злачних місцях. Такий собі «Бійцівський клуб» в мобільному просторі, в якому можна знайти партнера-незнайомця на карті або в чат-румі, а потім із захватом надерти йому зад. Або навпаки.
«Rumblr – це додаток для забіяк заради забави, щоб знаходити, знайомитися і зустрічатися з суперниками, які знаходяться поблизу», – йдеться в описі проекту.
У Rumblr маса можливостей – можна організовувати не тільки дуелі, а й групові бійки. Дівчата також можуть брати участь у заварушках, підшукавши собі партнерку слабкої статі. Можна також не брати участь в бійках, але спостерігати за ними. У додатку доступна карта, на якій відзначені місця, де в даний момент вже б’ються «члени клубу Rumblr». Все це розробники обіцяють абсолютно безкоштовно.
Поки додатки немає в Apple Store. Як припускають журналісти Venture Beat, воно знаходиться на модерації, але жителі Сан-Франциско очевидно чекають його появи з великим нетерпінням. Тим часом на сайті Rumblr збирають базу передплатників, які хочуть першими стати членами нового ком’юніті.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас