Нацкомфінпослуг зобов'яже всі фінорганізації створити сайти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомфінпослуг зобов'яже всі фінорганізації створити сайти

Фондовий ринок
321
Фінансові організації в Україні мають забезпечити створення і розміщення в інтернеті власних веб-сайтів, а також внести інформацію про них в реєстраційну картку юридичної особи.
Про це повідомляє прес-служба Національної комісії, що здійснює держрегулювання ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг).
Згідно з оприлюдненим проектом розпорядження б затвердження положення про розкриття фінансовими організаціями інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних, що не мають власних веб-сторінок організації повинні створити їх і повідомити про це регулятора протягом трьох місяців з дня набуття чинності розпорядження дію.
Документ також закріплює обсяг інформації, яка повинна бути розміщена на веб-сторінці: повну назву, адресу, повний перелік надаваних фінансових послуг, інформація про власників, які володіють часткою (пакетом акцій) не менше 10% статутного капіталу та інших пов’язаних осіб, інформацію про юросіб , контрольованих учасниками фінорганізації.
На сайті також необхідно розмістити перелік членів наглядової ради та виконавчого органу організації, інформацію про підрозділи фінансової організації, а також ліцензії, дозволи, фінансову звітність.
Інформація повинна розміщуватися українською мовою, однак при бажанні можливе додаткове розміщення її російською або іншими мовами.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас