МОЗ вибрало постачальників ліків та виробів медичного призначення на 786,7 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ вибрало постачальників ліків та виробів медичного призначення на 786,7 млн гривень

Казна та Політика
159
Міністерство охорони здоров’я станом на 5 листопада обрало постачальників ліків і виробів медичного призначення на загальну суму 786,7 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.
“Станом на 5 листопада акцептовано ліків та виробів медичного призначення на суму 786 700 000 гривень”, – йдеться в повідомленні.
Наголошується, що медпрепарати будуть закуповуватися за кількома напрямками, таких як – національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини (централізована закупівля медикаментів для дітей з хворобою Гоше, мукополісахарідоз, муковісцидоз, церебральний параліч, аутизм та інші), держпрограма “Репродуктивне здоров’я нації “.
Крім того, медпрепарати закуповуються на реалізацію централізованих заходів по запобіганню та лікуванню серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань; з трансплантації, розвитку донорства крові та її компонентів; для лікування дорослих, хворих на гемофілію; для лікування хворих на розсіяний склероз.
У цю суму також включена закупівля медикаментів та дрібного лабораторного інвентарю для забезпечення проведення лікування безпліддя жінок методами допоміжних репродуктивних технологій і закупівля бланків листків непрацездатності.
Як повідомляло агентство, 12 жовтня МОЗ підписав меморандум з Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) про надання послуг зі здійснення закупівель лікарських засобів або медичних виробів через міжнародні організації.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас