ФГВФО продасть київський готель "Баккара", що належав банку "Форум" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продасть київський готель "Баккара", що належав банку "Форум"

Нерухомість
912
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в рамках реалізації активів банку “Форум” має намір виставити на продаж на відкритому аукціоні готель “Баккара”.
Згідно повідомленню, опублікованому у виданні “Голос України”, онлайн-аукціон з продажу готелю “Баккара” пройде 23 листопада 2015, а його організатором виступить ТОВ “Самсон” (Київ).
За даними фонду, початкова ціна готелю складе 48,063 млн грн, крок аукціону – 2% початкової ціни. Крім того, учасникам аукціону необхідно буде сплатити реєстраційний внесок у розмірі 100 грн, а також гарантійний внесок у розмірі 10% початкової ціни лота. Прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні здійснюється на веб-сайті torgi.samson.com.ua до 20 листопада 2015 року.
Готель “Баккара” знаходиться на балансі ліквідованого банку “Форум”, однак був переданий в іпотеку банку “ВТБ”, який підтвердив згоду на її реалізацію за допомогою проведення відкритих торгів.
Готель “Баккара” розташований в Києві на Дніпрі в районі північно-західній частині Венеціанського острова і є першим проектом мережі ресторанів “Козирна карта” у сфері готельного бізнесу.
У готелі розташовані 200 номерів класу від “стандарт” до “люкс”, конференц-зал на 100 учасників площею 105 кв. м і переговорна кімната на 20-30 учасників площею 52 кв. м.
Також на території готелю знаходяться паркінг, ресторан європейської та української кухні на 200 гостей, цілодобовий лобі-бар, літня тераса та альтанки, а також нічний клуб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас