Один з найбільших інтернет-магазинів США запускає доставку в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших інтернет-магазинів США запускає доставку в Україну

Особисті фінанси
4117
Target оголосив про запуск міжнародної версії сайту. Придбати товари на сайті американського інтернет-магазину тепер зможуть жителі 200 країн світу, в тому числі й України.
Новий сайт також дозволить американцям оплачувати онлайн-замовлення і відправляти їх своїм родичам і друзям в різні країни світу.
Адреса міжнародного Target – Intl.Target.com. На платформі виставлено близько половини асортименту американського Target, у тому числі одяг, товари для краси, декор, меблі посуд, дитячі товари та іграшки.
Для українців всі ціни вказані в гривнях і відповідають вартості товарів у США в перерахунку в долари по актуальному курсу.
На сайті прописані всі додаткові збори і вартість доставки, яку здійснює DHL Express. Терміни отримання товару – від 7 до 12 робочих днів. Оплатити товар можна карткою Visa / MasterCard.
Для міжнародних замовлень недоступні безкоштовна доставка, безкоштовне повернення товару, гарантійне та сервісне обслуговування в повному обсязі, а також можливість скористатися подарунковою карткою і купонами.
Новий веб-сайт був розроблений у партнерстві з провайдером послуг для електронної комерції, Borderfree і компанією Pitney Bowes, яка серед іншого займається сортуванням поштових відправлень.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас