При підготовці ТК до другого читання Гройсман повинен внести антидискримінаційну поправку, - Ірина Геращенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

При підготовці ТК до другого читання Гройсман повинен внести антидискримінаційну поправку, - Ірина Геращенко

Казна та Політика
184
При підготовці проекту Трудового кодексу України до другого читання його автор – голова Верховної Ради України Володимир Гройсман повинен внести антидискримінаційну поправку, яку в четвер не підтримали народні депутати, вважає голова парламентського комітету з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко.
“Я як керівник комітету з питань євроінтеграції вважаю, що відповідну правку повинен внести тепер автор цього законопроекту – пан В.Гройсман. Саме він вніс цей законопроект Трудового кодексу без відповідної європейської (норми – ред.)”, – Заявила І.Геращенко на брифінгу в четвер у Києві.
Вона нагадала, що українська сторона, коли підписувала план дій щодо лібералізації візового режиму, взяла на себе зобов’язання привести українське законодавство у відповідність до європейських стандартів до директив Європейського союзу, до Конвенції Ради Європи, які “поважають, в першу чергу, права людини”.
За словами депутата, сьогоднішнє голосування про можливість розгляду даної поправки при підготовці до другого читання (народні депутати не підтримали цю пропозицію – ред.) показала дрімучість парламенту.
“Сьогодні ми побачили дрімучі совкові приклади святенництва”, – зазначила І.Геращенко.
Як повідомлялося Верховна Рада в четвер прийняла в першому читанні проект нового Трудового кодексу України. Таке рішення підтримали 258 народних депутатів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас