Кількість переглядів відео на Facebook досягло позначки вісім мільярдів на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість переглядів відео на Facebook досягло позначки вісім мільярдів на день

Технології&Авто
194
Відео на Facebook дивляться набагато частіше, ніж в інших соціальних мережах. Згідно з повідомленням глави компанії Марка Цукерберга, кількість переглядів відео на Facebook досягло позначки у вісім мільярдів на день, що вдвічі перевищує показник квітня поточного року і у вісім разів більше кількості переглядів відео в вересні 2014.
Згідно квартального звіту компанії, кількість користувачів Facebook в місяць досягло позначки 1,5 мільярда, а щодня соціальну мережу відвідує мільярд користувачів.
Варто відзначити, що Facebook вважає відео переглянутих, якщо користувач переглянув, принаймні, три секунди, тоді як, наприклад, на сервісах, якими володіє Google, відео вважається переглянутих тільки з 30 секунди.
Раніше повідомлялося про те, що Facebook випустив оновлення для мобільних сторінок, яке дає можливість персоналізувати профілі користувачів і контролювати налаштування приватності. Серед нововведень – можливість додати відео в профіль користувача, коли хто-небудь заходить до нього на сторінку.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас