Яценюк вимагає протягом тижня оголосити конкурс на управління митницями України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк вимагає протягом тижня оголосити конкурс на управління митницями України

Казна та Політика
366
Експеримент з передачі в управління ряду українських митниць в управління досвідченим західним компаніям повинен бути проведений в найкоротші терміни, заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
“У нас з вами стоїть завдання по експерименту з передачі митниці в управління ефективним західним компаніям, які мали відповідний досвід. Наскільки мені відомо, у нас залишився тиждень для того, щоб оголосити конкурс на залучення західної компанії до управління низкою українських митниць”, – сказав прем’єр , відкриваючи засідання Кабінету міністрів у Києві в середу.
За його словами, це дозволить подолати корупцію, побачити реальні доходи з митниць і поширити цей експеримент на всю територію України.
Як повідомлялося, А.Яценюк на презентації інституційної реформи Державної фіскальної служби (ДФС) в липні 2015 року ініціював проведення експерименту з передачі окремих митних служб в управління спеціалізованим іноземним компаніям.
За словами глави ДФС Романа Насірова, на надання українському уряду послуг претендують компанії Crown Agents і Adam Smith International.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас