IKEA не планує виходити на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA не планує виходити на український ринок

Фондовий ринок
839
Міжнародна мережа магазинів одягу Clemens & August (C & A) і ряд інших одежних брендів в даний час не планують виходити на український ринок роздрібної торгівлі, повідомив керуючий директор консалтингової компанії Colliers International в Україні Олександр Носаченко.
«Насправді ми, на жаль, відповідаємо на них (питання про вихід зазначеного та інших міжнародних брендів на ринок України – ред.) З боязкістю, бо відповідь на них на даний момент негативна», – сказав він в ході II форуму з торговельної нерухомості і ритейлу CP Retail в Києві в понеділок.
У свою чергу директор депрартамента торговельної нерухомості Colliers International в Україні Ігор Заболоцький повідомив, що також в даний час відсутні плани про вихід на український ринок мережі меблевих торгових центрів IKEA.
«На жаль, нічим порадувати не зможу: планів на найближчий час вийти і активно почати щось робити в Україні немає», – сказав він.
При цьому Заболоцький зазначив, що, враховуючи наявність у компанії у власності земельної ділянки в Україні, про можливий вихід мережі на ринок країни стало б відомо.
Він також підкреслив, що IKEA на сьогодні досить активно розвиває бізнес у Китаї.
«Капітал у них єдиний, і вони приймають рішення направляти його в ту країну, яка на сьогоднішній день до цього більше готова», – пояснив І.Заболоцький.
Collіers Іnternatіonal – міжнародна консалтингова компанія в сфері комерційної нерухомості – дочірня компанія First Service Corporation.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас