Французька Auchan Group реорганізується в холдинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французька Auchan Group реорганізується в холдинг

Фондовий ринок
714
Французька Auchan Group оголосила про масштабну реорганізацію своєї структури. У повідомленні компанії сказано, що тепер вона буде називатися Auchan Holding, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord.
Реорганізація проводиться в рамках підвищення продуктивності компанії та розширення повноважень кожного з її трьох основних підрозділів, йдеться в повідомленні.
Auchan Retail буде керувати всіма роздрібними магазинами холдингу, його очолить нинішній генеральний директор російського підрозділу компанії («Ашан») Вілельм Убнер, а голова Auchan Вианне Мюлье (Vianney Mulliez) займе пост невиконавчого президента.
Компанія Immochan, яка управляє усім майном групи, продовжить працювати під нинішнім керівництвом Бенуа Лёрё (Benoît Lheureux) і Вианне Мюлье.
Oney Banque Accord продовжить працювати у сфері банківських послуг на чолі з Жан-П’єром Вибудом (Jean-Pierre Viboud) і Ксав’є Мезером (Xavier de Mézerac).
Auchan також змінив структуру правління – замість ради директорів будуть створені Наглядова рада та Правління холдингу. Нинішній голова ради директорів Вианне Мюлье очолить Наглядову раду, а Вілельм Убнер керуватиме Правлінням, в яке увійдуть Бенуа Лёре, Жан-П’єр Вибудів і Ксав’є Мезер.
У комітет з управління Auchan Retail під головуванням Вілельма Убнера увійдуть 13 осіб. Сім членів комітету представлятимуть різні країни, серед яких Італія, Угорщина, Іспанія, Португалія, Польща, Україна, Франція, Росія, Китай, Люксембург та Румунія. Ще шість чоловік будуть курирувати роботу інших департаментів та відділів.
Склади комітетів з управління Immochan і Oney Banque Accord залишаться колишніми. Зміни набудуть чинності з 16 листопада 2015 р.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас