Порошенко: ЄК підтвердила, що Україна здійснила великий прогрес на шляху досягнення безвізового режиму з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: ЄК підтвердила, що Україна здійснила великий прогрес на шляху досягнення безвізового режиму з ЄС

Казна та Політика
824
Президент України Петро Порошенко заявив, що оціночна місія Єврокомісії зазначила суттєвий прогрес Києва на шляху до досягнення безвізового режиму з Євросоюзом.
“Щойно завершилася робота оціночної місії Єврокомісії, яка підтвердила, що з більшості питань плану дій Україна продемонструвала суттєвий прогрес”, – сказав він на спільному з президентом Латвії Раймондсом Вейонісом брифінгу у вівторок у Києві.
Глава Української держави нагадав, що на останньому саміті Східного партнерства у Ризі було прийнято політичне рішення з цього питання, залишилося виконати технічні завдання.
“Зараз у нас залишається кілька тижнів, і я можу сказати, що на початку листопада у нас відбудеться особливе засідання парламенту, на якому мають бути проголосовані останні закони, необхідні для введення безвізового режиму”, – сказав П.Порошенко.
Крім того, за його словами, здійснюється робота за призначенням антикорупційного прокурора, на посаду якого зареєструвалося понад 300 кандидатів.
“Хочу запевнити, що процедура призначення буде прозорою і незалежною, і з призначенням антикорупційного прокурора нарешті почнеться повноцінна робота Антикорупційного бюро – основного органу по боротьбі з корупцією”, – сказав П.Порошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас